Notice: Automattic\Jetpack\Sync\Functions was called incorrectly. Not all plugins have loaded yet but we requested the class Automattic\Jetpack\Sync\Functions Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version dev-update/sync-use-roles-package.) in /customers/f/9/a/anviovr.be/httpd.www/demo/wp-includes/functions.php on line 4672 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/f/9/a/anviovr.be/httpd.www/demo/wp-content/plugins/booked/booked.php on line 372 Evenementen en B2B – VR MANIA
Evenementen en B2B

Wij helpen u met

Speciale gelegenheden

Wil je een onvergetelijk event organiseren voor een verjaardag, vrijgezelle feest enz. ? De VR ervaring zal niemand onberoerd laten. Een avond vol fun en sensatie gegarandeerd.

Team Buildings

Een VR Bedrijfsuitje is spannend en intrigerend. Het samen ervaren van de virtuele wereld heeft een positief effect op de samenwerking en teambuilding. Het meeslepende virtual reality personeelsuitje moedigt medewerkers aan om samen te werken. Ondertussen hebben zij de tijd van hun leven.

E-sport evenementen

E-sports is een leuke combinatie van sporten, competetie en fun in een verassende virtuele wereld. Beleef met je vrienden een verassend nieuw manier om samen te sporten.

Ideaal voor je evenementen en de speciale gelegenheden

Evenementen

wij hebben altijd de gepaste oplossing van jouw event.  Standaard bieden wij een aantal pakketten aan, maar aarzel niet te vragen naar onze op maat gemaakte arrangementen.

Paketten

Voor uw event kunt u kiezen uit diverse formules:  

 

Receptie arrangement: 

Inbegrepen: dranken en hapjes samen met 1 spel naar keuze in de VR arena. 

 

Diner Sushi arrangement

Inbegrepen : Uitgebreide sushi en dessert buffet  samen met 1 spel naar keuze in de VR arena. 

 

Diner Wereld keuken arrangement.

Inbegrepen : Uitgebreide keuze aan verschillende type gerechten (keuze van de klant) samen met 1 spel naar keuze in de VR arena. 

 

 Prijzen op aanvraag.

Catering diensten

 

Dankzij onze cateringpartners verzorgen wij uw event tot in de puntjes.  Uw kiest zelf uit een ruim assortiment aan wereldkeukens. (Italiaans, Frans, Japans, Thais, enz.)

 

Bedrijsuitjes

Wil je het VR bedrijfsfeestje extra speciaal maken? Vraag een op maat gemaakt pakket aan inclusief de loungeruimte om te ontspannen met drankjes en snacks. Zijn er specifieke wensen en/of suggesties? Neem contact met ons op. Wij verzorgen het personeelsfeestje naar wens!